HomeWrappen

Car wrapping

Blingking biedt een veelzijdig diensten aanbod. Zo kunt u bij ons ook terecht voor car wrapping. Een styling optie die onze klanten steeds vaker aanspreekt. Onze ervaren carwrapper denkt graag met u mee. Van het stylen van details zoals de spiegelkapjes tot een full carwrap. Inmiddels zijn wij aantoonbaar expert op dit gebied.

Wraps in diverse kwaliteiten en kleuren

De mogelijkheden met het wrappen van auto's zijn oneindig. Het aanbod kleuren is ontzettend groot, waardoor er altijd een passende folie beschikbaar is. Er zijn diverse kwaliteiten afwerking mogelijk als glans, zijdeglans, mat, brushed en carbon. Ook is het mogelijk om te wrappen met geprinte folies. Combineren kan, hoe ver wilt u gaan? Geef jouw auto een personal touch.


Car wrapping bij Blingking Royal Finish

Volkswagen Campervan

Deze Volkswagen Ocean (California) hebben wij voorzien van een prachtige Supreme Gloss Metallic Grey car wrapfolie. Het resultaat is super chique. Precies wat onze klant voor ogen had.

 

Audi Full Colorwrap

Een bijzonder eindresultaat! Voor ons niets te gek. Dat ziet u terug aan deze volledige gewrapte Audi A3, door de eigenaar zelf uitgevoerd met het exterieur van een RS3.


Wrap en car styling mogelijkheden

 • Chrome-delete
  Wij zorgen er voor dat uw auto een stoerdere look krijgt door het 'deleten' van de chromen accenten. Denk bijvoorbeeld aan een zwarte grille en hoogglans zwarte sierlijsten rondom de zijruiten.
 • Plastidippen
  Geef uw auto een totaal andere uitstraling met hoogglans zwarte spiegelkappen of matgrijze lichtmetalen velgen. We vertellen u graag meer over wat plastip met de look van uw auto kan doen.
 • Privacy glass
  Is uw auto niet af-fabriek voorzien van donkergetint glas? Geen probleem. Wij zijn ervaren in het aanbrengen van folies op ruiten. U bepaalt zelf het percentage licht dat doorgelaten moet worden.
 • Two-tone wrap
  Het dak en de motorkap van uw auto laten wrappen? Of juist alleen de onderzijde van de koets? Heeft u zelf een idee of wilt u samen tot een ontwerp komen? Wij zijn u graag van dienst.
 • Full wrap
  Uw auto volledig 'ingepakt' en een geheel andere uitstraling voor uw auto? Een andere kleur, mat of hoogglans? Wij gaan voor het beste resultaat. Voor uw bedrijf of merk, kunnen wij van uw voertuig een reclame object maken.

Car wrapping bij Blingking

Wilt u meer informatie over car wrapping bij Blingking? Wij geven u graag advies op maat over de verschillende mogelijkheden. Neem contact op voor een persoonlijke afspraak of voorstel.

Contact opnemen