HomeSchadeherstel auto het Gooi

Schadeherstel van de auto in het Gooi

  • ✔ Oog voor detail
  • ✔ Exclusieve autoverzorging
  • ✔ Uitdeuken zonder spuiten

Voor klein schadeherstel van de auto helpen wij u graag in het Gooi. Kiest u voor onze diensten? Dan loopt u geen kans op een verhoogde premie bij de verzekering. Dit gebeurt wel als uw verzekeraar de autoschade vergoedt. Daarom is het een voordeligere keuze als wij dit doen. Bovendien hebben wij veel ervaring met exclusieve autoverzorging. Uw kostbare auto laat u daarom gerust achter bij onze beveiligde studio in Blaricum.

Meer van ons bekijken?

Bekijk onze diensten

Deskundig schadeherstel van uw luxe auto in het Gooi

Zitten er wat kleine deuken in de auto? Kies dan voor het uitdeuken zonder spuiten van uw auto BIJ Blingking. Dit is een voordelige manier van schadeherstel aan de auto in het Gooi. Vaak gebeurt dit binnen één dag en rijdt u de volgende dag weer rond in een voertuig zonder deuken. Ons team deukt vele soorten deuken uit zonder lakschade. Liep uw auto al eerder lakschade op? Dan herstellen wij dit graag met onze professionele producten. Voor u het weet oogt uw auto weer zo goed als nieuw. Door het goede onderhoud blijft de waarde van de auto hoog.

Vele autoliefhebbers gingen u voor

Mogen wij u overtuigen met enkele van onze afgeronde projecten? Wellicht helpt dat bij het maken van uw keuze voor de beste vorm van lakbescherming die er bestaat.

Bekijk ons portfolio

Maak een afspraak voor vakkundig schadeherstel

Bekijk ons portfolio en zie welke auto’s wij eerder al herstelden van schade. Schadeherstel aan uw auto in het Gooi is zeker de investering waard. Ons team uit Blaricum voorziet u met genoegen van advies of uitleg over de verschillende behandelingen. Bel naar 035 - 208 06 30 en maak een afspraak in onze studio.