035 - 208 06 30

Uitdeuken zonder spuiten

Blingking is gespecialiseerd in uitdeuken zonder spuiten. Een perfecte oplossing voor het herstellen van kleine deukjes zonder dat er spuitwerk aan te pas komt. Door een combinatie van onze jarenlange ervaring en gebruik te maken van de meest innovatieve apparatuur, de nieuwste producten en meest geavanceerde technieken, zijn wij in de meeste gevallen in staat om deukjes volledig te verwijderen. U kunt eens vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor bijvoorbeeld uw auto. Dit kan per e-mail, maar ook telefonisch: 035 - 208 06 30.

Contact opnemen

Restylen wordt uitgevoerd met speciaal ontwikkeld gereedschap, zoals de raamplaat en strijklicht Voorbeeld van een restyle deukje gemiddeld 4cm - EVM Restyling Restylen met 2 technieken voor 1 deukje, lijmtechniek en hefboomtechniek Restylen is erg gecompliceerd door het moderne plaatwerk en zal niet gelijk terug schieten. Hier is dus echt vakkennis voor nodig Restylen geeft u het voordeel dat overspuiten niet nodig is, en dat er een mooier resultaat wordt bereikt.

Uitdeuken zonder spuiten is specialistisch maatwerk en dient met de grootste zorgvuldigheid en precisie te worden uitgevoerd. Doordat wij kennis hebben van alle mogelijke soorten metalen en lakken, weten wij als geen ander hoe we het deukje in uw exclusieve auto, motor of truck terug kunnen masseren in zijn originele vorm. Bij Blingking bent u dan ook verzekerd van vakspecialisme, wij garanderen u het allerbeste resultaat.

Uitdeuken zonder spuiten

Een portierdeukje kunt u al vanaf € 90,75 laten restylen zonder dat overspuiten nodig is. Het genoemde tarief is voor een deukje ter grootte van een twee-euro-muntstuk. Grotere deukjes en forse deuken of hagelschade wordt het tarief nader bepaald. Wilt u meer informatie over uitdeuken zonder spuiten? Wij geven u graag advies op maat over de verschillende restyling mogelijkheden.

Uitdeuken zonder spuiten bij Blingking

Wilt u meer informatie over het uitdeuken van uw auto? Wij geven u graag advies op maat over de verschillende mogelijkheden. Neem contact op voor een persoonlijke afspraak of voorstel.

Contact opnemen

>>Uitdeuken zonder spuiten

Wij helpen u graag verder

neem contact op