035 - 208 06 30

Uitdeuken zonder spuiten

Blingking is gespecialiseerd in uitdeuken zonder spuiten. Een perfecte oplossing voor het herstellen van kleine deukjes zonder dat er spuitwerk aan te pas komt. Door een combinatie van onze jarenlange ervaring en gebruik te maken van de meest innovatieve apparatuur, de nieuwste producten en meest geavanceerde technieken, zijn wij in de meeste gevallen in staat om deukjes volledig te verwijderen.

Restylen wordt uitgevoerd met speciaal ontwikkeld gereedschap, zoals de raamplaat en strijklicht Voorbeeld van een restyle deukje gemiddeld 4cm - EVM Restyling Restylen met 2 technieken voor 1 deukje, lijmtechniek en hefboomtechniek Restylen is erg gecompliceerd door het moderne plaatwerk en zal niet gelijk terug schieten. Hier is dus echt vakkennis voor nodig Restylen geeft u het voordeel dat overspuiten niet nodig is, en dat er een mooier resultaat wordt bereikt.

Uitdeuken zonder spuiten is specialistisch maatwerk en dient met de grootste zorgvuldigheid en precisie te worden uitgevoerd. Doordat wij kennis hebben van alle mogelijke soorten metalen en lakken, weten wij als geen ander hoe we het deukje in uw exclusieve auto, motor of truck terug kunnen masseren in zijn originele vorm. Bij Blingking bent u dan ook verzekerd van vakspecialisme, wij garanderen u het allerbeste resultaat.

 

Uitdeuken zonder spuiten

Een portierdeukje kunt u al vanaf € 49,99* laten restylen zonder dat overspuiten nodig is. Met het genoemde tarief mogen de deukjes niet groter zijn dan een twee-euro-muntstuk. Wilt u meer informatie over uitdeuken zonder spuiten? Wij geven u graag advies op maat over de verschillende restyling mogelijkheden.

*(€ 49,99 is exclusief 21% btw, het bedrag in de btw bedraagt € 60.48)

Neem contact met ons op voor uitdeuken zonder spuiten

>>Uitdeuken zonder spuiten

Wij helpen u graag verder

neem contact op