035 - 208 06 30

Spotrepair Aston Martin Vanquish | 2018

Het doel van een Blingking dag behandeling is om uw voertuig, vaartuig of vliegtuig weer in concourstaat te brengen. Onder een Blingking detailbehandeling valt o.a. het voeden, behandelen en sealen van de lak, tot aan het ophalen en beschermen van kunststofdelen. Dankzij onze expertise over lakcondities en specialistische detailtechnieken, zorgen wij ervoor dat uw kostbare bezit weer volledig tot zijn recht komt.  

Dag behandeling Aston Martin vanquish

Een exclusieve en intensieve dag behandeling van Blingking bestaat uit vijf verschillende fasen: de intense reiniging, inspectie, restyling, polijsten en het sealen en waxen. Door het volledig doorlopen van deze 5 fasen hebben wij deze Aston Martin vanquish volledig kunnen herstellen van alle wasstraatkrassen en hologrammen. Hierdoor komt de Aston Martin weer volledig tot zijn recht en heeft de eigenaar weer meer rijplezier.

blingking-angelwax-aston-martin-vanquish-blaricum (2) blingking-angelwax-aston-martin-vanquish-blaricum blingking-angelwax-coating-aston-martin-vanquish-blaricum blingking-angelwax-detailing-aston-martin-vanquish blingking-dagbehandeling-aston-martin-vanquish-inclusief-spotrepair blingking-detailing-aston-martin-vanquish blingking-detailing-behandeling-aston-martin-vanquish blingking-exclusieve-coating-aston-martin-blaricum blingking-exclusieve-coating-aston-martin-vanquish blingking-exclusieve-mayvinci-coating-aston-martin-vanquish blingking-keramische-coating-mayvinci-aston-martin-vanquish blingking-mayvinci-behandeling-aston-martin-vanquish blingking-mayvinci-coating-aston-martin-vanquish-blaricum blingking-mayvinci-pain-protection-film-aston-martin

>>Spotrepair Aston Martin Vanquish

Wij helpen u graag verder

neem contact op