035 - 208 06 30

Motorsloep polijsten met Blingking behandeling | 2016

Watersport is nog nooit zo populair geweest als het nu is, en dit betekend genieten op het water met uw trots! Net als de eigenaar van deze WeCo 635 motorsloep, die bij ons een serieuze Blingking behandeling onderging. Reinigen, slijpen en polijsten zijn basis begrippen voor boten met een gelcoat zoals deze sloep. Om duurzaamheid te garanderen is een nabehandeling doormiddel van een wax of coating een must. Deze motorsloep is voorzien van een "carnauba" wax die bescherming voor een jaar biedt. 

Duurzaam beschermen met glans

Met onze keramisch coating voor Marine behandelingen, wapent Blingking uw boot of jacht in één klap tegen alle waterinvloeden voor jaren! De nano-keramische laag die we aanbrengen, beschermt uw vaartuig optimaal tegen de elementen. Onderwaterverf of antifouling is niet meer nodig, met de Marine lijn beschermt Blingking het oppervlak volledig tegen aantasting door micro-organismen, plantjes, kiezels en schelpen. Wij zorgen ervoor dat uw vaartuig zelfs onder de waterlijn in perfecte conditie blijft.

Watersport en onderhoud

Bent u als watersportliefhebber al jaren op zoek naar meer plezier en minder zwaar onderhoud?

Neem vrijblijvend contact op met ons op voor passend advies voor uw boot

De motorsloep (WeCo) net binnen, en echt toe aan een Blingking behandeling Na een aantal intensieve vaarseizoenen is de romp redelijk geleefd. Het polijsten van een boot is een intensieve klus op de gelcoat, maar ook hiervoor bent u net als deze WECO bij Blingking het juiste adres Hier ziet u de WECO sloep volledig verkrijt door kalkrestanten, maar met een Blingking behandeling is dat verleden tijd. De WECO sloep wordt hier gepolijst middels het Blingking princiepe De WECO sloep na diverse handelingen weer Blingking! Met de Blingking behandeling wordt alles geslepen en gepolijst tot hoogglans. Ook is hier te zien dat de WECO toe is aan een nieuwe anti fouling laag Een geoxideerde schroef zorgt voor onbalans, Blingking beschikt over deze howknow om het vakkundig te herstellen Na een intensieve reinigingskuur een mooie schroef zonder onbelans! Dat is Blingking Na een volledige Blingking behandeling is de WECO weer in nieuwstaat Blingking heeft voor deze klant ook gelijk een nieuwe laag antifouling aanbebracht De WECO sloep weer klaar voor de aflevering, glanzend en beschermd voor een nieuw blingking vaarseizoen. WECO sloep op transport intern geregeld met Blingking! Blingking WECO sloep En de sloep in de zon straalt de glans je tegemoet! en dat is Blingking is die het doet! Blinkend op het water! daar worden wij van Blingking erg blij van

>>Motorsloep polijsten met Blingking behandeling

Wij helpen u graag verder

neem contact op