035 - 208 06 30

Mayvinci coating Tesla Model S | 2018

De hoogst haalbare kwaliteit. Dat is waar Blingking voor gaat. Daarmee spreken wij ook klanten aan die streven naar perfectie. "Ik wil mijn auto voor altijd nieuw" horen wij vaak. Zo ook de berijder van deze Tesla Model S. Blingking is het adres in Het Gooi als het gaat om exclusieve coatings die uw auto jarenlang als nieuw houd. Wij werken met het merk Mayvinci voor het beste glansresultaat en een extreem duurzame lakprotectie.

Mayvinci Ayanmo voor deze Tesla Model S

De meest duurzame bescherming bereik je met Mayvinci Ayanmo. Dit glascoating product brachten wij aan op deze Tesla. Het glansresultaat is waanzinnig en blijvend. De coating brengt namelijk het voordeel met zich mee dat autowassen zeer eenvoudig wordt. Dat komt voornamelijk door de afstotende, hydrofobische eigenschap van deze coating. De bescherming tegen weersinvloeden en steenslag maakt dat uw auto voor altijd nieuw blijft.

Mayvinci Ayanmo coating voor Tesla Blingking behandeling Tesla Model S Blingking behandeling Tesla Model S Mayvinci Ayanmo coating voor Tesla Mayvinci Ayanmo coating voor Tesla Mayvinci Ayanmo coating voor Tesla Mayvinci Ayanmo coating voor Tesla Uitharden keramische coating Uitharden keramische coating Uitharden keramische coating Blinking Royal Finish Tesla Model S Blaricum

>>Mayvinci coating Tesla Model S

Wij helpen u graag verder

neem contact op