035 - 208 06 30

Mayvinci coating Mercedes A45 AMG | 2017

De eigenaar van deze Mercedes bracht zijn auto voor het aanbrengen van een coating. Voordat onze vakmensen aan de slag konden was het eerst noodzakelijk dat de lakschade werd verholpen. Er waren zware lakcorrecties nodig op diverse plekken. Blingking streeft naar het hoogst haalbare resultaat bij een behandeling en is daarom ook gespecialiseerd in restyling en specialistische herstelwerkzaamheden ten aanzien van lakimperfecties.

Mayvinci C16 coating en Wheelguard behandeling

Blingking is dealer van Mayvinci. In overleg met de klant is er gekozen voor het Mayvinci C16 product. Een keramische coating die een glazen schild op de auto achterlaat dat beschermt tegen invloeden van het weer en de auto zeer makkelijk afwasbaar maakt. De hydrofobische werking van de coating draagt hier aan bij. Het glansresultaat is ongekend.

Blingking Mayvinci coating Mercedes A45 AMG Blingking Mayvinci coating Mercedes A45 AMG Mayvinci C16 keramische coating Mayvinci C16 keramische coating Blingking detailing Mercedes A45 AMG Glascoating voor Mercedes A45 AMG Glascoating voor Mercedes A45 AMG Glascoating voor Mercedes A45 AMG Glascoating voor Mercedes A45 AMG Mayvinci C16 keramische coating Mayvinci C16 keramische coating Mayvinci coating Mercedes AMG Mayvinci coating Mercedes AMG Mayvinci coating Mercedes AMG Uitharden glascoating Mayvinci Dealer Blaricum

>>Mayvinci coating Mercedes A45 AMG

Wij helpen u graag verder

neem contact op