035 - 208 06 30

Exclusieve coating Volvo V90 | 2019

De eigenaar van deze Volvo V90 Cross Country irriteerde zich aan de vele gebruikerskrasjes. De diepe glans van de donkere lakkleur was helaas niet meer. Wij kregen dan ook opdracht om de deukjes, steenslagschade en kleine krasjes te herstellen. Daarbij was er de wens om de auto voorzien van een keramische coating.

Exclusieve coating voor deze Volvo V90 CC

Op de onderstaande foto's zijn de vele gebruikerskrasjes goed te zien. Een uitgebreide Blingking behandeling is het enige juiste antwoord voor het herstellen van dit soort schade. Naast het coaten van de Volvo V90 hebben we de ramen getint om deze auto nog exclusiever te maken. De eigenaar is erg tevreden met het resultaat; een exclusieve uitstraling en zeer hoogwaardige bescherming. De wagen is vanaf nu voor altijd nieuw.

Volvo V90 Blingking behandeling keramische-coating-volvo-v90 Keramische coating aanbrengen Blingking behandeling Volvo V90 MK4 Mayvinci coating behandeling Blingking exclusieve coating behandeling Volvo V90 Exclusieve coating behandeling Blingking Volvo V90 Volvo V90 Mayvinci MK4 behandeling Ramen tinten van Volvo V90 Cross Country Exclusieve coating behandeling Volvo Ramen tinten van Volvo V90 Cross Country Exclusieve coating behandeling eindresultaat

>>Exclusieve coating Volvo V90

Wij helpen u graag verder

neem contact op