035 - 208 06 30

Detailing behandeling BMW 4-serie GT | 2018

Door onze expertise en ervaring met verschillende lakcondities en door gebruik te maken van specialistische detailtechnieken is Blingking dé detalingspecialist van 't Gooi. Aangezien de lak van deze BMW 4-serie GT niet meer in topconditie was, vroeg de eigenaar aan ons een detailing behandeling uit te voeren.

BMW 4-serie GT volledig hersteld van wasstraatkrassen en hologrammen

Op de foto's is te zien dat de lak van de BMW niet meer in topconditie was. Na een grondige wasbeurt waarbij alle imperfecties werden blootgelegd, was deze BMW klaar voor een polijstkuur. Het resultaat van deze kuur is dat alle wasstraatkrassen en hologrammen verleden tijd zijn. Na een uitgebreide polijst en waxbeurt straalde de lak weer als een nieuwe auto. Omdat Blingking detailing van het hoogste niveau gegarandeerd, werken wij uitsluitend met de detailingproducten van o.a. Angelwax.

Inspectie lakconditie BMW 4-serie GT door Blinking Lak behandelen van BMW 4-serie GT BMW 4-serie GT detailing Blingking polijsten van BMW 4-serie GT in Blaricum Angelwax detailing BMW 4-serie GT Blingking Angelwax behandeling BMW 4-serie GT in Blaricum Blingking Angelwax behandeling voor BMW 4-serie GT Blinking detailing behandeling BMW 4-serie GT eindresultaat Blingking Angelwax detailing van BMW-4 serie GT eindresultaat

>>Detailing behandeling BMW 4-serie GT

Wij helpen u graag verder

neem contact op