035 - 208 06 30

Coating BMW 325 CI (Amerikaans uitgevoerd) | 2016

Sommige auto's zijn niet meer te redden, maar wij zijn met deze BMW 325ci echt uitgedaagd. De auto schreeuwde echt om aandacht en konden wij van Blingking niet weerstaan om 'm aan te pakken. Totaal aangetast en verweerd was de lak van deze coupe. Met alleen polijsten kwamen wij niet op het gewenste resultaat, ook een speciaal schuurproces moest er aan geloven. 

Kortom is het project geslaagd en afgewerkt met een Ceramic Pro Sport Package, een lak verzegeling die minimaal een jaar glans biedt.

Polijsten van zwarte auto`s

Het polijsten van donkere of zwarte auto`s is een behoorlijke klus, deze BMW 325ci heeft Blingking in drie stappen moeten polijsten voor een strak en blijvend resultaat. Hier is wel gekozen voor lakzegeling die één jaar intact blijft en daarna afslijt. Blingking geeft u een persoonlijk passend advies en kan u alles vertellen over bescherming en onderhoud.

Lakverzegeling

Lakverzegeling zijn er in vele soorten en maten, maar onze keramische lakverzegeling is getest en gecertificeerd. Wij als Blingking zijn gecertificeerd en officeël Ceramic Pro Centre voor 't Gooi.

Lees over onze keramische glascoating

Blingking uitgedaagd, sommige auto's kunnen soms niet meer gered worden, toch hebben we het geprobeerd - Blingking Hier is de reden goed te zien hoe erg de BMW er aan toe is - Blingking Omdat de lak zo erg is aangetast waren wij genoodzaakt een stukje van de toplaag te schuren - Blingking Dit is gelijk een mooie gelegenheid om diverse steenslag chipjes bij te werken - Blingking De BMW is hier klaar met het schuurproces en kan gepolijst worden - Blingking Blingking behandeling is een behandeling dat lak correct doet en wordt doormiddel van polijsten gedaan, het polijstproces duurde maar liefst 22 uur - Blingking Het dak is niet geschuurd i.v.m. de lak dikte en de sterke aantasting - Blingking Het dak van de BMW is gepolijst in de eerste stap, geheel strak kan het niet meer worden maar aanzienlijk wel beter - Blingking Na de Blingking behandeling van deze mooie 325ci, is deze BMW voorzien van een Ceramic Pro sport package - Blingking Ceramic Pro sport package geeft deze BMW minimaal 1 jaar bescherming - Blingking Na het kunstlicht te hebben verlaten zijn we stiekem verliefd geworden op deze coupe - Blingking De weerspiegeling is fantastisch en zo wordt een auto ineens wel in waarde geschat - Blingking Detailen is en blijft maatwerk, wij zijn blij dat onze klant erg enthousiast is van het eindresultaat - Blingking

>>Coating BMW 325 CI (Amerikaans uitgevoerd)

Wij helpen u graag verder

neem contact op