035 - 208 06 30

Ceramic Pro Gold Package op Ducati Monster | 2016

Als iets je lief is dan verdient dat de beste zorg, dit weten ook veel motorrijders te waarderen. Wij kregen de opdracht om deze Ducati 696 Monster net even wat meer te geven. Dit hebben met beide handen aangepakt! Naast een Blingking behandeling verzorgde wij een lak verzegeling met de beste keramische glascoating ter wereld "Ceramic Pro".

Kunststof delen polijsten

De meeste delen van deze motorfiets zijn van kunststof, en kunststof kan hitte niet verdragen, er zal snel risico ontstaan op smelten van het kunststof en breekt de lak open. Natuurlijk hebben wij de juiste kennis en apparatuur om kunststof te polijsten tot kleinste details. Bekijk in de gallerij de resultaten van de voor en na foto's.

Lakverzegeling Ceramic Pro

Bent u onder de indruk van deze behandeling? Wellicht is Ceramic Pro een goede investering om altijd nieuw te rijden.

Lees meer over Ceramic Pro glascoating

Ceramic Pro behandeling Ducati Monster - Blingking Voor een Ceramic Pro pakket moet er eerst een Blingking behandeling worden gedaan, dit begint met grondig wassen - Blingking Alles wordt zorgvuldig gedroogd en met lucht blazen we door moeilijk bereikbare plaatsen - Blingking Na een intense wasbeurt is de Duc weer fris en kunnen we beginnen aan de volgende stap - Blingking Alle motorfietsen worden geïnstalleerd op de brug, dit om goed aan de motor te kunnen werken - Blingking Hier begint fase 2 van onze Blingking behandeling, een inspectie of te wel een dialoog - Blingking Enkele delen van Ducati Monster worden gedemonteerd om beter met de machine op moeilijk bereikbaar plaatsen te komen - Blingking U ziet hier kleine krasjes, deze krasjes ontstaan vrij gemakkelijk omdat tank ook van kunststof is. Kunststof is vatbaarder voor krasjes -Blingking Bijna elk gelakte deel op deze mooie Ducati Monster 696 is licht bekrast - Blingking Met speciale polijsttechnieken ontwikkelen wij weinig warmte - Blingking De Duc is hier gepolijst en zijn de kleine krasjes aanzienlijk verminderd - Blingking Het "kontje" is ook een goed bewijs van gebruikerssporen - Blingking En na het polijstproces is het weer een streling voor het oog - Blingking Strak polijstwerk moet beschermt worden, ander is alles voor niks geweest - Blingking Om (hier in het bijzonder) kunststof delen te beschermen gebruiken wij Ceramic Pro - Blingking Ceramic Pro geeft de Duc bescherming en meer glans - Blingking Ceramic Pro 9H is een keramische glascoating - Blingking Als motorrijder is er niks fijner om complimenten te krijgen als er een Italiaanse volbloed staat te "blinken" - Blingking De bescherming geeft voordeel op elk onderdeel die ermee is behandeld, zoals velgen, uitlaten, motorblok en alle kappen - Blingking De diepe glans is niet voor niets, met 4 lagen glascoating wordt de diepe alleen maar versterkt - Blingking Behalve weerspiegelen is de top laag waterafstotend - Blingking Ceramic Pro is op alle oppervlaktes te gebruiken, zelfs op carbon - Blingking

>>Ceramic Pro Gold Package op Ducati Monster

Wij helpen u graag verder

neem contact op