035 - 208 06 30

Blingking Angelwax behandeling Harley Davidson | 2016

The King Of The Road met deze Harley Davisdon Bagger! Met plezier hebben wij de Harley een Blingking behandeling gegeven, en afgetopt met Angelwax wax. Het was echt nodig om deze Harley Davison aan te pakken, want soms kan het te laat zijn en moet er veel worden vervangen.

Plastic delen polijsten

De tank van deze motor is van staal net als auto`s, staal kan beter hitte verdelen tijdens het polijsten. De meeste delen van deze motorfiets zijn van kunststof en kunststof kan hitte niet verdragen, er zal snel risico ontstaan op smelten van het kunststof en breekt de lak open. Natuurlijk hebben wij de juiste kennis en apparatuur om kunststof te polijsten tot kleinste details. Bekijk in de gallerij de resultaten van de voor en na foto's.

Wax behandeling

Na een polijstkuur is een wax-behandeling aan te raden, dit is een budgetaire oplossing die minimaal twee keer paar moeten worden herhaalt worden. Indien dit gebeurt straat de motorfiets mooier als nieuw!

Wilt u ook uw motor een Blingking behandeling geven, maar wenst u ook een harde lakverzegeling?

Bekijk eens onze Mayvinci pagina

Harley Davidson Bagger eindresultaat in blinkende staat - Blingking Bij binnenkomst was het duidelijk, een polijstsessie waar je u tegen zegt - Blingking Goed bedoelde was en poets krasjes op unie zwarte lak is funest! - Blingking Alle kunststof delen van Harley Davidson waren erg toegetakeld - Blingking De gehele motorfiets zit onder de krasjes en gebruikersporen - Blingking Harley Davidson in onze detailstudio, klaar om te detailen - Blingking Deze foto laat de beschadigingen zien op de koffer van de "bagger" door te ontvetten en langzaam te polijsten met de juiste polijst machines doen wij stap voor stap een doel bereiken - Blingking Close-Up van de koffer - Blingking Close-Up van de koffer na de polijstsessie - Blingking Na de twee stap polijsten is er een mooie diepe glans te voorschijn gekomen - Blingking De Harley wordt met excentrische machine gepolijst - Blingking Links gepolijst, rechts bij binnenkomst - Blingking Project Harley Davidson einde zicht - Blingking Alle chrome onderdelen zijn gereinigd en behandeld - Blingking De Harley Davidson eigenaar is een "advocaat" en laat dat stijlvol zien - Blingking Bagger in de Blingking detailstudio - Blingking Angelwax is hier toegepast, sealant en wax voor een diepe glans - Blingking Bedenk nu dat je je haar even kan goed doen in de weerspiegeling - Blingking Blingking behandeling met Angelwax topping een mooie combinatie - Blingking

>>Blingking Angelwax behandeling Harley Davidson

Wij helpen u graag verder

neem contact op