035 - 208 06 30

Angelwax op matte BMW M3 | 2016

Deze fraaie BMW M3 is een jaar geleden volledig gewrapt met uitzondering van het carbon dak. De folie wordt bij normaal gebruik ook net als niet-gewrapte auto`s aangetast door vuil van buitenaf. Wij van Blingking kregen de opdracht om het dak te herstellen die aangetast was door vogelpoep, en het opfrissen van de folie.

Polijsten van carbon dak BMW M3

In de foto gallery ziet u welke stappen er zijn gezet om het carbon te herstellen, met speciale technieken wordt het dak weer als nieuw. Kortom is het dak weer Blingking!

Wrapfolie onderhoud

Na een intense wasbeurt met speciale shampoo voor matte auto`s wordt de matte folie gereinigd. Om de matte look te behouden wordt er een matte sealant of wax aangebracht voor een chique satijn-look.

Matte lak of folie beschermen

Heeft u ook een matte auto en wilt u deze goed beschermen? dan is wellicht Ceramic Pro wel iets voor u.

Kijk wat Blingking voor u kan betekenen

BMW M3 aangetast carbon dak - Blingking BMW M3 extra reiniging d.m.v. clay & Angelwax Uberlube - Blingking BMW M3 1e schuurstap het dak te vlakken en alle lak imperfecties te elimineren - Blingking BMW M3 na diverse schuurstappen klaargemaakt voor polijsten - Blingking BMW M3 het carbon dak na 3 stappen polijsten weer in topstaat - Blingking BMW M3 carbon dak buiten - Blingking BMW M3 E92 gewrapt - Blingking BMW M3 satijnlook door speciale matte selant - Blingking BMW M3 mooi mat en volledig in zijn recht - Blingking BMW M3 schoon en strak - Blingking BMW M3 kenbaar voor een m3 zijn wel de vier uitlaatstukken, ook deze in glanzend - Blingking BMW M3 zoals wij het graag zien - Blingking

>>Angelwax op matte BMW M3

Wij helpen u graag verder

neem contact op