HomePortfolioMayvinci coating Tesla Model X

Mayvinci coating Tesla Model X

Mayvinci coating Tesla Model X

De Tesla Model X lijkt wel een auto van de toekomst: een supercar met de nieuwste gadgets voor maar liefst 7 personen. De eigenaar van deze Model X ziet zijn Tesla het liefst altijd alsof die net uit de fabriek komt. Om deze reden heeft de eigenaar een exclusieve coating behandeling inclusief lakcorrecties van Blingking aangevraagd.

Tesla Model X lakcorrectie

Voordat we aan de slag konden met exclusieve coating behandeling, was het nodig om diverse lakbeschadigingen te corrigeren. Met behulp van een unieke combinatie van expertise, vakmanschap en kwaliteit leveren wij de lakconditie van uw auto weer in optimale staat.

Mayvinci Ayanmo keramische coating voor deze Tesla

Nadat we wat imperfecties in de lak hadden weggewerkt hebben we deze Tesla Model X voorzien van Mayvinci Ayanmo keramische coating. Dit zorgt ervoor dat de Tesla wordt beschermd tegen oxidatie, corrosie en chemicaliën. Bovendien zorgt deze exclusieve coating voor een intens diepe glans en vermindert deze vorm van lakbescherming ook het ontstaan van steengruis of gebruikerskrasjes. Door middel van deze behandeling hebben wij ervoor gezorgd dat deze Model X voor altijd een permanent nieuwe uitstraling.