HomePortfolioMayvinci coating Mercedes-Benz S500

Mayvinci coating Mercedes-Benz S500

Mayvinci coating Mercedes-Benz S500

Bij Blingking Royal Finish bent u op het juiste adres voor het detaillen, coaten, restylen en wrappen van exclusieve auto's, boten en vliegtuigen. Om deze reden bracht de eigenaar van deze Mercedes Benz S500 zijn chique auto voor een keramische coating behandeling van Blingking. Dankzij deze Blingking behandeling is de Mercedes Benz voorzien van een optimale bescherming tegen o.a. gebruikerskrasjes, UV-stralen, oxidatie, corrosie en chemicaliën. Bovendien is de auto nu ook makkelijk te reinigen, heeft de bestuurder altijd goed zicht en heeft de auto een intens diepe glans.

Intensieve lakcorrectie behandeling

Voordat wij ons echter bezig hielden met het aanbrengen van een keramische coating, was het van belang dat wij de imperfecties van het lak zouden opsporen en behandelen. Dit deden wij met behulp van een intensieve lakcorrectie behandeling. Dankzij onze jarenlange ervaring en het gebruik maken van de meest exclusieve producten, technieken en apparatuur is Blingking toonaangevend op het gebied van het herstellen van imperfecties zoals deukjes, kleine krasjes en steenslagschade.

Wij helpen u graag verder

Hebben wij uw interesse gewekt met betrekking tot onze verschillende coating en restyling mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven wij u graag een op maat gemaakte advies.