HomePortfolioMayvinci coating Audi RS6

Mayvinci coating Audi RS6

Mayvinci coating Audi RS6

De Audi RS6 is een waanzinnige auto: een supercar in de verpakking van een grote gezinswagen. De eigenaar van de RS6 ziet zijn wagen het liefst in permanente nieuwstaat. Een uitgebreide behandeling van Blingking met de producten van Mayvinci is daarop het enige juiste antwoord.

Zware lakcorrecties

Voordat we aan de slag konden met de lakverzegeling of überhaupt enige vorm van coating moesten er diverse imperfecties in de lak worden weggewerkt. Op sommige plekken waren er zware lakcorrecties nodig. Wij ervaren veelal dat zelfs gloednieuwe auto's al beschadigingen hebben opgelopen zonder dat ze nog maar één wasstraat hebben gezien.

Mayvinci Ayanmo coating voor deze Audi RS6

Blingking heeft de Audi voorzien van de keramische Ayanmo coating van Mayvinci voor de lak en Wheelguard voor de velgen. Hiermee is de lak niet alleen waterafstotend, maar ook beschermd tegen chemicaliën, UV-straling en oxidatie of corrosie. Daarbij vermindert deze vorm van lakverzegeling ook het ontstaan van gebruikerskrasjes of steenslagschade. Deze RS6 is vanaf nu voor altijd nieuw.