HomePortfolioLakcorrectie en coating Bentley Brooklands

Lakcorrectie en coating Bentley Brooklands

Lakcorrectie en coating Bentley Brooklands

Het is een eer om de Bentley Brooklands, een luxe en elegante limousine, een 'royal treatment' te geven. Dit model van het Britse automerk Bentley is (helaas) bijna niet te vinden op de Nederlandse wegen.

De eigenaar van deze Bentley vroeg aan ons om het interieur en exterieur van het voertuig een optimale bescherming te geven. Daarnaast wou de eigenaar deze exclusieve voertuig het liefst voor altijd in nieuwstaat. Wij van Blingking konden dit project als autoliefhebbers natuurlijk niet afwijzen. Daarom gingen we enthousiast aan de slag met een Mayvinci coating behandeling en lakcorrectie.

Het resultaat; een optimale bescherming en een intens diepe glans

Het verbeteren van het kostbare bezit van de eigenaar, in dit geval de Bentley Brooklands, was de uitdaging die onze vakmannen met beide handen aannamen. Met behulp van een unieke keramische glascoating van Mayvinci en een lakcorrectie heeft deze Blingking behandeling er o.a. voor gezorgd dat de Bentley Brooklands;

  • een permanente bescherming heeft (tegen o.a. gebruikerskrasje, UV-stralen en chemicaliën),
  • temperatuurbestendig is,
  • en voorzien is van een intens diepe glans (zodat de auto voor altijd als nieuw lijkt).

Zoals u ziet kunt u bij Blingking dus terecht voor hét totaalpakket om exclusieve auto's zoals deze Bentley Brooklands nog exclusiever te maken.