HomePortfolioIntensieve dagbehandeling Audi TT

Intensieve dagbehandeling Audi TT

Intensieve dagbehandeling Audi TT

De Audi TT is een fijne auto: het Duitse voertuig oogt sportief maar rijdt zuinig. Geen wonder dat de eigenaar van deze Audi zijn wagen goed laat onderhouden. Blingking Royal werd gevraagd om de auto weer zo goed als nieuw te laten ogen én een permanente bescherming te geven.

Intensieve dagbehandeling van Blingking

Een intensieve dagbehandeling was het enige juiste antwoord op de vraag om de Audi TT weer in nieuwstaat te brengen en permanente bescherming te geven. Het intens reinigen van de auto (door de auto te kleien) was eerste wat we hebben gedaan. Nadat het meest hardnekkige vuil was verwijderd, gingen we aan de slag om het lak weer in topconditie te brengen. Het polijsten van de Audi TT is hierbij essentieel. De Premium treatment werd afgesloten met een nabehandeling; het aanbrengen van een waxlaag en een spraycoating. Na al het harde werk zijn wij en de eigenaar blij met het resultaat; de Audi TT oogt zo goed als nieuw.

Een Blinking behandeling voor uw voertuig? 

Neem contact met ons op als u interesse heeft om uw voertuig ook een Blingking (dag)behandeling te geven. Wij helpen u graag verder door middel van een op maat gemaakt advies.