HomePortfolioExclusieve coating voor Range Rover

Exclusieve coating voor Range Rover

Exclusieve coating voor Range Rover

Blingking is gespecialiseerd in het beschermen of verbeteren van exclusieve auto's, boten en motoren. De eigenaar van de Range Rover ziet zijn wagen het liefst als nieuw. Vandaar dat wij de opdracht kregen om een exclusieve coating op deze Range Rover aan te brengen.

Range Rover voorzien van keramische glascoating

Wij werken bij onze Royal Treatments alleen met de beste om een unieke spiegelwerking te bewerkstelligen. In dit geval gebruikten wij als toplaag een keramische coating. Het resultaat op deze Range Rover is een intens diepe glans. Oxidatie, corrosie, UV-stralen en warmte hebben dankzij de exclusieve coating geen invloed meer. Daarnaast zijn de behandelende oppervlakken waterafstotend, temperatuur- en graffiti bestendig. Deze duurzame bescherming tegen weersinvloeden en steenslag maakt dat uw auto voor altijd nieuw blijft.

Uw voertuig ook voor altijd nieuw?

Met een keramische coating behandeling geniet uw voertuig, vaartuig of vliegtuig van een optimale bescherming. Tegelijkertijd ziet uw voertuig er nog exclusiever uit dankzij de superieure glans. Wilt u ook profiteren van revolutionaire glascoating? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.