HomePortfolioDetailing en Mayvinci coating voor Fiat 500

Detailing en Mayvinci coating voor Fiat 500

Detailing en Mayvinci coating voor Fiat 500

Deze Fiat 500 onderging een volledige detailing behandeling van Blingking. Door middel van een intense reiniging waarbij wij het meest hardnekkige vuil op een professionele manier verwijderden werd het tijd om het in en exterieur van deze cultauto te polijsten. Naast het detailen hebben we de auto ook van een keramische coating voorzien. Hierdoor is de Fiat 500 nu volledig beschermd tegen wasstraatkrassen, hologrammen en ziet het voertuig er altijd uit alsof deze zojuist een professionele poetsbeurt heeft gehad. 

Detailing van het hoogste niveau met behulp van Angelwax 

Blingking garandeert detailing van het hoogste niveau. Met behulp van hoogwaardige producten die door ons zijn getest kunnen we deze kwaliteit garanderen. Om deze reden werken wij uitsluitend met de uitstekende detailing producten van Angelwax. Zo zijn wij in staat om de kunststofdelen van voertuigen zoals deze Fiat 500 een ongeëvenaarde bescherming bieden.

Wij halen uit uw kostbare bezit het allerbeste naar boven

Wilt u meer informatie over een detailing behandeling van Blinking? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven wij u graag een op maat gemaakte advies.