HomePortfolioCoating BMW 325 CI (Amerikaans uitgevoerd)

Coating BMW 325 CI (Amerikaans uitgevoerd)

Coating BMW 325 CI (Amerikaans uitgevoerd)

Sommige auto's zijn niet meer te redden, maar wij zijn met deze BMW 325ci echt uitgedaagd. De auto schreeuwde echt om aandacht en konden wij van Blingking niet weerstaan om 'm aan te pakken. Totaal aangetast en verweerd was de lak van deze coupe. Met alleen polijsten kwamen wij niet op het gewenste resultaat, ook een speciaal schuurproces moest er aan geloven. 

Kortom is het project geslaagd en afgewerkt met een Ceramic Pro Sport Package, een lak verzegeling die minimaal een jaar glans biedt.

Polijsten van zwarte auto`s

Het polijsten van donkere of zwarte auto`s is een behoorlijke klus, deze BMW 325ci heeft Blingking in drie stappen moeten polijsten voor een strak en blijvend resultaat. Hier is wel gekozen voor lakzegeling die één jaar intact blijft en daarna afslijt. Blingking geeft u een persoonlijk passend advies en kan u alles vertellen over bescherming en onderhoud.

Lakverzegeling

Lakverzegeling zijn er in vele soorten en maten, maar onze keramische lakverzegeling is getest en gecertificeerd. Wij als Blingking zijn gecertificeerd en officeël Ceramic Pro Centre voor 't Gooi.

Lees over onze keramische glascoating