HomePortfolioAngelwax behandeling Aston Martin Vantage V8

Angelwax behandeling Aston Martin Vantage V8

Angelwax behandeling Aston Martin Vantage V8

Een exclusieve auto zoals deze Aston Martin Vantage verdient een gentleman's treatment! De lak werdt ontzien van waskrassen en swirls doormiddel van polijsten. Het polijstproces duurde maar liefst 18uur om een swirlvrij oppervlakte te creeëren, dit gebeurde in drie stappen zoals omschrijven in de Blingking-behandeling. 

Aston Martin Vantage in concoursstaat

Concours uitstraling was de wens van de eigenaar van deze Aston Martin, na het intensieve polijstproces is de bolide van een wax-behandeling voorzien. Deze behandeling is jaarlijks één of twee keer te herhalen zonder dat er opnieuw* gepolijst dient worden. Hier is dus onderhouds c.q. oppervlakte bescherming actief. Deze service is tijdens de onderhouds interval vaak veel korter in tijdsduur dan het blinking proces, omdat herstel achterwege blijft. Kortom geniet van de schitterende lijnen van onze Blingking project in de gallerij.

Lakverzegeling Ceramic Pro

Bent u onder de indruk van deze wax-behandeling, maar u bent geen hobby-detailer? Wellicht is Ceramic Pro een goede investering om altijd nieuw te rijden.

Bekijk wat Blingking te bieden heeft in het Ceramic Pro assortiment