HomeOver ons

Hallo autoliefhebber

Mijn naam is Edwin Mokkenstorm, eigenaar van Blingking. En hoe fijn is het als u voorkennis heeft bij wie u de auto brengt? U bent in overweging uw auto te laten behandelen, want ik neem aan dat dit de reden is van uw bezoek op onze website. Maar graag vertel ik u eerst iets over mijzelf.

Waar het allemaal mee begon

Bijna nostalgisch om zo te beginnen, maar ja ik ben inmiddels 41 jaar en met zo'n 20 jaar ervaring in de "automotive" (zoals dat tegenwoordig heet). In 2007 ben ik gestart met mijn bedrijf, met de specialisatie in uitdeuken zonder spuiten. Nogal een precies werkje, en tot slot uitgegroeid als smartrepair specialist. In 2013 kreeg ik steeds vaker de vraag of ik de gehele auto kon polijsten in plaats van de reparatieplekjes. Dit gaf een extra waardering aan mijn werk, en ik voelde de roeping om auto's passievol mooi te maken. Nu de dag is Blingking gespecialiseerd in (ik noem het) oppervlakte-techniek. Het bewerken, behandelen en beschermen van autolakken. 

Team Blingking

Op de dag van vandaag zijn wij met drie man sterk om uw bolide volledig aan te pakken. Dit is een geselecteerd gezelschap, met veel ervaring en intern opgeleid. Natuurlijk wonen wij jaarlijks diverse seminars en opleidingen bij van onze leveranciers (nationaal en internationaal).

Wat kost het

De vraag die ik vaak krijg, "wat kost het?" is iets wat iedereen wil weten, en dat is logisch. En natuurlijk is een kostprijs afhankelijke van wat u wenst te investeren. Gaat u voor vakmanschap en een duurzame relatie met ons als partij? Dan verdient u uw investering dubbel en dwars terug, met het plezier wat u ervan beleeft! Maar voor alsnog is het zo dat u de exclusiviteit bepaald van het werk dat bij u past. Het tarief is gebaseerd op onze overheadkosten en ervaring. Ons uurtarief van €65,00/u ex.btw. zijn voor de normale werkzaamheden, voor de specialisatie "uitdeuken zonder spuiten" reken wij 8.5AE in calculatie. Op deze basis maken wij een prijsafspraak, die volledig aansluit op uw verwachtingen. Maar voordat "wat kost het" komt, stel ik u graag persoonlijk meer vragen dat u in eerste instantie niet aan dacht of wist.

Inmiddels heeft u al veel informatie ingewonnen door het te lezen wie ik ben en wat Blingking u kan bieden. Ik nodig u graag uit als u uw auto kwalitatief wenst te behandelen. Met vriendelijke groeten, Edwin Mokkenstorm 

Bezoek onze studio
Wij geven u graag advies aangaande de mogelijkheden. In onze studio vertellen wij u graag meer over onze producten en behandelmethodes.
Bezoekadres