HomeOver ons

Hallo autoliefhebber

Mijn naam is Edwin Mokkenstorm en ik ben eigenaar van Blingking. Hoe fijn is het om vóóraf te weten bij wie u uw auto voor een behandeling brengt? Ik stel mijzelf graag aan u voor.

Bijna nostalgisch om zo te beginnen, maar ik ben inmiddels 41 jaar en heb zo'n 20 jaar ervaring in de automotive. In 2007 ben ik mijn eigen bedrijf gestart met als specialisatie ‘uitdeuken zonder spuiten’ (restylen). Dit is een nogal nauwgezet karwei waarbij kleine deuken (bijvoorbeeld parkeerschade of hagelschade) effectief worden hersteld zonder dat er geplamuurd of gespoten hoeft te worden. Vervolgens ben ik uitgegroeid tot smartrepair specialist. 

In 2013 kreeg ik steeds vaker de vraag of ik de gehele auto kon polijsten in plaats van alleen de reparatieplekjes. Dit gaf extra waardering aan mijn werk en ik voelde de roeping om auto's op hoog niveau te gaan detailen. Onder de alleszeggende naam Blingking ben ik mij gaan specialiseren in oppervlaktetechniek; het bewerken, behandelen en beschermen van autolakken.

Expertise

Jaarlijks wonen de specialisten van Blingking diverse seminars en opleidingen van leveranciers bij (nationaal en internationaal) om de kennis en kunde up to date te houden. Voor andere expertises dan die van Blingking, hebben wij externe specialisten paraat.

Tarieven

Het herstellen en/of beschermen van autolak is een investering die zorgt voor het behoud van de waarde van uw auto. Voor autoliefhebbers is een dergelijke investering heel waardevol. Om erachter te komen hoeveel uw gewenste behandeling kost, is het van belang om een aantal zaken in kaart te brengen.

Blingking verzorgt zowel lakherstel als lakbescherming. In de categorie lakherstel is ‘uitdeuken zonder spuiten’ soms afdoende, soms behoeft een hulpvraag zwaarder geschut. Ook bij lakbescherming zijn er diverse mogelijkheden. Neem contact met ons op voor een offerte toegespitst op uw vraag, via info@blingking.nl of bel rechtstreeks 035 - 208 06 30.

Inmiddels heeft u al de nodige informatie ingewonnen door te lezen wie ik ben en wat Blingking u kan bieden. Overweegt u om uw auto te laten behandelen, dan verwelkom ik u graag in onze studio.

Met vriendelijke groet, 
Edwin Mokkenstorm 

Vele autoliefhebbers gingen u voor

Mogen wij u overtuigen met enkele van onze afgeronde projecten? Wellicht helpt dat bij het maken van uw keuze voor de beste vorm van lakbescherming die er bestaat.

Bekijk ons portfolio