HomeOver ons

Hallo autoliefhebber

Mijn naam is Edwin Mokkenstorm, eigenaar van Blingking. En hoe fijn is het als u voorkennis heeft bij wie u de auto brengt? U bent in overweging uw auto te laten behandelen, want ik neem aan dat dit de reden is van uw bezoek op onze website. Maar graag vertel ik u eerst iets over mijzelf.

Waar het allemaal mee begon

Bijna nostalgisch om zo te beginnen, maar ja ik ben inmiddels 41 jaar en met zo'n 20 jaar ervaring in de "automotive" (zoals dat tegenwoordig heet). In 2007 ben ik gestart met mijn bedrijf, met de specialisatie in uitdeuken zonder spuiten. Nogal een precies werkje, en tot slot uitgegroeid als smartrepair specialist. In 2013 kreeg ik steeds vaker de vraag of ik de gehele auto kon polijsten in plaats van de reparatieplekjes. Dit gaf een extra waardering aan mijn werk, en ik voelde de roeping om auto's passievol mooi te maken. Blingking is gespecialiseerd in oppervlakte-techniek van lak. Zoals het bewerken, behandelen en beschermen van autolakken. 

Team Blingking

Het team is met twee man sterk om uw bolide volledig aan te pakken. Wij zijn een team met meerdere specialiteiten met veel ervaring en intern opgeleid. Natuurlijk wonen wij jaarlijks diverse seminars en opleidingen bij van onze leveranciers (nationaal en internationaal). Voor andere expertises hebben wij externe specialisten.

Ons tarief

De vraag die ik vaak krijg, "wat kost het?" is iets wat iedereen wil weten, en dat is logisch. En natuurlijk is het bedrag afhankelijke van wat u wenst te investeren. Gaat u voor vakmanschap en een duurzame relatie aan met ons als partij? Dan verdient u uw investering dubbel en dwars terug, juist met het plezier wat u eraan beleeft! Het tarief is gebaseerd op onze overheadkosten en ervaring. Ons uurtarief die wij hanteren bedraagt €75,00/u ex.btw. voor de gangbare werkzaamheden, voor de specialisatie "uitdeuken zonder spuiten" reken wij 8.5AE in calculatie. 

Aansluitend op uw wensen

Maar voor dat u van ons een passende offerte ontvangt, kijken we samen naar de auto en bespreken we alle mogelijkheden die aansluiten op uw wensen. Vanuit deze basis maken wij graag een offerte voor u.

 

Inmiddels heeft u al veel informatie ingewonnen door het te lezen wie ik ben en wat Blingking u kan bieden. Kortom overweegt u uw auto te laten behandelen, dan verwelkom ik u graag in onze studio.

Met vriendelijke groeten, Edwin Mokkenstorm 

Wie hun automobiel koesteren gingen u voor

Mogen wij u overtuigen met enkele onze afgeronde projecten? Wellicht helpt dat bij het maken van uw keuze voor de beste vorm van lakbescherming die er bestaat.

Bekijk onze referenties