HomeMethode

Keramische coating

Blingking is gespecialiseerd is het aanbrengen van keramische coating. Onze behandelingen gaan verder dan het blote oog waar kan nemen en zijn zeer arbeidsintensief. Onze achtergrond in lak- en plaatbewerking was de voedingsbodem voor het uitwerken van onze unieke methode. De eerste stap bestaat altijd uit het opnemen en herstellen van imperfecties in het koetswerk. Alleen zo kunnen wij de hoogst haalbare kwaliteit realiseren waar wij om bekend staan.

Jarenlange ervaring in lakverzegeling

Overweegt u te kiezen voor de ongeëvenaarde protectie die keramische coating biedt? Wanneer onze methodiek u aanspreekt, bent u wellicht benieuwd naar onze expertise in lakverzegeling.

Lees hier verder

Auto interieur detailing én coating

Onze behandelmethodes stoppen niet bij het lakwerk van de deursponnigen. Er zijn verschillende mogelijkheden om ook uw interieur de juiste bescherming te bieden. Het interieur van exclusieve voertuigen bestaat vaak uit veel met leder beklede delen of hoogglans oppervlakten. Zeker wanneer het licht kleurige bekleding betreft is het aan te bevelen om te kiezen voor een vorm van protectie.

blingking-detailing-auto-interieur

Een andere vorm van bescherming: Paint Protection Film

Het alternatief voor keramische coating is een flinterdunne 200µ folie die voor ultieme bescherming zorgt, zelfhelende eigenschappen heeft en net als keramische coating een hoogglans resultaat geeft. Dat is Paint Protection Film, ook wel lakbeschermingsfolie of steenslagfolie genoemd.

De unieke eigenschappen

Paint Protection Film heeft de bijzondere eigenschap zichzelf te herstellen. Kleine krasjes als gevolg van steenslag bijvoorbeeld verdwijnen wanneer de folie aan warme temperaturen wordt blootgesteld. Hierbij verdwijnen deze letterlijk en figuurlijk als sneeuw voor de zon. Wij kunnen uw volledige voertuig of juist enkel de steenslag gevoelige delen voorzien van de onzichtbare lakbeschermingsfolie.


Bezoek onze studio voor meer informatie

Wij geven u graag advies aangaande de mogelijkheden. In onze studio in de Blaricummermeent vertellen wij u graag meer over onze producten en behandelmethodes.

Contact opnemen