HomeLakherstel auto het Gooi

Lakherstel van de auto in het Gooi

  • ✔ Oog voor detail
  • ✔ Exclusieve autoverzorging
  • ✔ Uitdeuken zonder spuiten

Bij kleinere en grotere schade voeren wij lakherstel van uw auto in het Gooi uit. Wij werken met hoogwaardige lakbeschermings-, steenslag- en windowtint folies. Hierdoor ziet uw auto er weer uit als nieuw. Blingking in Blaricum is ervaren in exclusieve autoverzorging. Onze onderneming beveiligen wij optimaal, waardoor u de auto met een gerust hart in het Gooi achterlaat voor mooi lakherstel.

Meer van ons bekijken?

Bekijk onze diensten

Deskundig lakherstel van uw kostbare auto in het mooie Gooi

Elke behandeling die wij uitvoeren is een behandeling op maat. Is uw auto in het Gooi toe aan lakherstel? Dan bespreekt ons team wat de juiste aanpak is voor de desbetreffende auto. Kies bij grotere deuken en krassen eerst voor schadeherstel van de auto. Wij herstellen dit op exclusieve en deskundige wijze, alvorens wij beginnen aan het herstellen van de lak. Indien de schade kleine deuken bevat, deuken wij deze uit op een eenvoudigere manier. Een laatste stap voor uw auto in het Gooi is bijvoorbeeld het lakherstel.

Vele autoliefhebbers gingen u voor

Mogen wij u overtuigen met enkele van onze afgeronde projecten? Wellicht helpt dat bij het maken van uw keuze voor de beste vorm van lakbescherming die er bestaat.

Bekijk ons portfolio

Bel ons en maak een afspraak in onze studio

Ons team neemt graag de lak van uw auto onder handen met hun oog voor detail. Bij ons kunt u exclusieve autoverzorging verwachten. Lever uw auto bij ons in Blaricum in voor uitstekende service. Heeft u vragen of wilt u advies? Neem dan contact met ons op en bel naar 035 - 208 06 30. Uiteraard maakt u telefonisch ook gemakkelijk een afspraak voor een behandeling van uw auto.