HomeProducten

Onze coating producten

Blingking heeft ervaring met veel verschillende reinings-, beschermings- en onderhoudsproducten van diverse fabrikanten. Elke professional heeft zijn eigen, unieke selectiecriteria ten aanzien van het te gebruiken product voor het herstellen en verzegelen van de lak van uw auto. Blingking werkt met meerdere merken, maar prefereert als dealer het Japanse Modesta voor de behandelingen met keramische coating.

De estethische waarde van keramische coating

Het resultaat dat na ieder project weer in het oog springt is de extreem diepe glans die een keramische coating met zich meebrengt. De estethische waarde van een coating is voor velen al reden genoeg om dit op de lak van de auto aan te laten brengen. Deze glans keert na iedere wasbeurt weer terug, voor jaren lang. Het wassen van de auto wordt daarbij eenvoudiger, doordat vuil zich moeilijk aan het gecoate lakoppervlak kan hechten. De extra laag op uw auto heeft zelfs voldoende hardheid om bescherming te bieden tegen kleine gebruikssporen en krasjes die normaliter snel ontstaan.

De economische waarde van keramische coating

Het investeren in een goede keramische coating draagt bij aan de restwaarde van uw automobiel over jaren. Een onbehandelde autolak laat na enkele jaren steeds beter zien wat UV-straling, zure regen, boomhars en vogelpoep voor negatieve impact heeft. Een autolak voorzien van glascoating blijft jarenlang* zijn oorspronkelijke uitstraling behouden. Daarbij voorkomt een glascoating het bijtende effect dat brand- en remstoffen hebben. Voor de oudere auto's is het ook goed om te weten dat glascoating beschermt tegen roestvorming.

*De fabrikanten van onze glascoating producten bieden minimaal 5 jaar garantie. Het blijvende beschermingseffect is onder voorwaarde van regulier onderhoud met de juiste reiningsproducten. Informeer naar de voorwaarden.
 


Bezoek onze studio voor meer informatie

Wij geven u graag advies aangaande de mogelijkheden. In onze studio in de Blaricummermeent vertellen wij u graag meer over onze producten en behandelmethodes.

Contact opnemen