HomeExpertise

Specialistische ervaring

Blinking heeft zich sinds enkele jaren toegelegd op het toepassen van duurzame, keramische glascoatings op voer- en vaartuigen. Van origine zijn wij vakmensen in het restyling vak. Sinds wij bevangen zijn door de mogelijkheden van een keramische coating, stuwt onze passie voor auto's ons enkel nog naar het afleveren van het beste resultaat in lakverzegeling.

Kwaliteitsborging

De ongeëvenaarde bescherming die een keramsiche coating voor uw auto kan bieden, heeft alleen zijn werking wanneer deze uitermate secuur is toegepast op het lak- en glasoppervlak. De eisen die wij stellen aan de ervaring met lak- en plaatwerk zijn uitermate hoog. Onze vakmensen hebben daarbij te allen tijde een intensief opleidingstraject doorlopen bij de producten van het coating product dat wij toepassen.

Vele autoliefhebbers gingen u voor

Mogen wij u overtuigen met enkele van onze afgeronde projecten? Wellicht helpt dat bij het maken van uw keuze voor de beste vorm van lakbescherming die er bestaat.

Bekijk ons portfolio

Herstellen voor verzegelen

Alvorens wij de lak verzegelen met een keramische coating, streven wij er naar elke imperfectie in de lak of het plaatwerk te herstellen. Hier dragen onze 'roots' in het restyling vak bij aan het bewerkstelligen van het beste eindresultaat. De behandeling met een keramische coating is een intensief traject op zich. Soms gaan er echter nog uren kleien, restylen en polijsten aan vooraf. Dit is voor onze klanten de reden om te kiezen voor Blingking.

Restyling is uitdeuken zonder spuiten. Ofwel het terugbrengen van het plaatwerk naar zijn originele vorm. Hierbij hoeft het lakoppervlak niet opnieuw gespoten te worden. Kleine deukjes kunnen hiermee hersteld worden. Restyling is een vak opzich en vereist een groot oog voor detail en een uiterst secure werkwijze. Er wordt gebruikt gemaakt van speciaal gereedschap om het plaatwerk 'terug' te duwen.

Carrosserie keuringsrapport

Voor een inspectie specifiek gericht op de staat van de carrosserie, is bedoeld om te ontdekken of de auto origineel is of juist is overgespoten. En kleine schades of lak imperfecties kunnen goed worden beoordeeld, dit geeft de eigenaar van de auto een duidelijk beeld wat u wel, en wat u niet kan doen met uw auto. Neem contact op voor meer informatie.


Bezoek onze studio voor meer informatie

Wij geven u graag advies aangaande de mogelijkheden. In onze studio in de Blaricummermeent vertellen wij u graag meer over onze producten en behandelmethodes.

Contact opnemen