035 - 208 06 30

Keramische coating van Mayvinci

Blingking is gespecialiseerd en gecertificeerd in het werken met de exclusieve Mayvinci glascoating, de beste keramische coating geschikt voor uw bolide. Mayvinci is onder andere toepasbaar op lak (ook matte), aluminium en kunststof. Hiermee is de coating ontwikkeld om het exterieur van uw voertuig, vaartuig of vliegtuig te voorzien van een ongeëvenaarde bescherming. U kunt eens vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor bijvoorbeeld uw auto. Dit kan per e-mail, maar ook telefonisch: 035 - 208 06 30.

Contact opnemen

Alle met Mayvinci behandelende oppervlakken zijn:

  • Super waterafstotend (hydrofobisch);
  • Beschermd tegen chemicaliën;
  • Temperatuurbestendig;
  • Beschermd tegen UV-stralen;
  • Anti graffiti;
  • Beschermd tegen oxidatie en corrosie;
  • Voorzien van een intens diepe glans;
  • Beschermd tegen steengruis en gebruikerskrasjes.  

Makkelijk te reinigen

Laat uw voertuig, vaartuig of vliegtuig er altijd uitzien alsof deze zojuist een professionele poetsbeurt heeft gehad. Met de keramische Mayvinci coating hecht vuil niet meer aan het oppervlak, u maakt alles eenvoudig schoon met slechts wat water en een doek. Urenlange poetssessies, schrobben en waxen behoren voorgoed tot de verleden tijd.

Altijd goed zicht

Blingking kan ook ramen met behandelen, ongeacht of deze van glas of van kunststof zijn. Dit betekent dat regen nooit meer uw zicht zal belemmeren. Het water loopt voortaan direct van de ruiten af, waardoor uw zicht meteen vrij is.

Voor altijd nieuw

Verkleuringen en aantastingen van lak zijn nagenoeg niet te voorkomen. Behalve wanneer lak is behandeld met Mayvinci. Weersinvloeden als oxidatie, corrosie, UV-stralen en warmte hebben geen enkel effect meer. Met Mayvinci is uw voertuig, vaartuig of vliegtuig zelfs beschermd tegen chemicaliën, graffiti, steengruis én krasjes.

Intens diepe glans

De keramische coating van Mayvinci heeft een unieke spiegelwerking. Hierdoor krijgen behandelde oppervlakken een parelachtige glans en een zeer diepe kleurintensiteit. Uw exclusieve voertuig, vaartuig of vliegtuig wordt hiermee een echte eyecatcher!

Blingking Mayvinci behandeling

Wilt u meer informatie over de Mayvinci behandelingen van Blingking? Wij geven u graag advies op maat over de verschillende mogelijkheden. Neem contact op voor een persoonlijke afspraak of voorstel.

Contact opnemen

>>MAYVINCI - keramische coating

Wij helpen u graag verder

neem contact op