035 - 208 06 30

Ceramic Guard

SiCarbon+-Coating

Ook in ons assortiment is Ceramic Guard en wederom een uniek product: een revolutionaire coating die een zeer goede bescherming biedt en de autolak sterk water- en vuilafstotend maakt. Met de Ceramic Guard-coating verdwijnen insecten en vuil als sneeuw voor de zon, telkens als u uw auto wast. De lak van uw auto is met Ceramic Guard optimaal beschermd tegen straatvuil, zout, UV-straling, agressieve chemicaliën en alles wat slecht is voor de lak. Ceramic Guard geeft de lak een duidelijk zichtbare glans en kleurdiepte.

Hoewel één laag voldoende is, kan de specialist Ceramic Guard ook in meerdere lagen aanbrengen. Daardoor wordt de beschermlaag dikker. Iedere laag versterkt de hardheid en de kleurdiepte van de lak.

Garantie

Wij als Ceramic Guard-specialist Blingking geeft een standaard garantie van drie jaar op het behandelde lakwerk. De garantie geldt alleen als de coating door Blingking is aangebracht volgens de juiste methode.

Met Ceramic Guard 4life kiest u voor een nog langere garantie. Als u de jaarlijkse controle en onderhoudsbehandeling van Ceramic Guard laat uitvoeren, blijft de garantie geldig. Per controle en onderhoudsbehandeling geldt de garantie weer een jaar langer. Ceramic Guard-specialisten voeren de controle en behandeling voor u uit tegen een onderhoudstarief.

contact opnemen voor meer informatie

>>CERAMIC GUARD - keramische coating

Wij helpen u graag verder

neem contact op