035 - 208 06 30

Exclusieve coating

Blingking is het adres voor het coaten van uw auto, motor, boot, vliegtuig of truck. Wij zijn volledig gespecialiseerd in het verwerken van duurzame keramische glascoating. Het werken met onze exclusieve glascoating mag uitsluitend gebeuren door hiertoe opgeleide professionals. Met een zeer intensief en streng opleidingstraject, waarborgt Blingking haar kwaliteit en garandeert ze uitsluitend een perfect resultaat. 

De hoogst haalbare kwaliteit en perfectie, dat is waar Blingking voor staat. Wij zijn dan ook vereerd dat wij als één van de weinige bedrijven in Nederland mogen werken met deze revolutionaire glascoating. U kunt eens vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor bijvoorbeeld uw auto. Dit kan per e-mail, maar ook telefonisch: 035 - 208 06 30.

Contact opnemen

Wij kunnen nagenoeg ieder gewenst oppervlak tot in detail voor u behandelen met de unieke keramische glascoating. Zo kunnen wij niet alleen het exterieur, maar ook het interieur van uw voertuig, vaartuig of vliegtuig voorzien van de optimale bescherming. Bovendien kunt u bij ons ook terecht voor het onderhoud van de coating, zo zorgen wij ervoor dat u blijvend profiteert van alle bijzondere eigenschappen van deze unieke glascoating. 

Blingking-keramische-coating-mayvinci MayvinciAnyamo Anyamobyblingking Blingkingmayvinci CoatedbyBlingking
Mayvinci
Mayvinci is een exclusieve keramische glascoating waarmee u uw auto, motor, boot, vliegtuig of truck letterlijk van een glazenschild voorziet. Met een  verhogende hardheid levert Mayvinci een coating met de hoogste hardheid ooit gemeten. De coating voorziet het behandelde oppervlak van een ongekende bescherming tegen extreme temperaturen, UV-straling, graffiti, chemicaliën en zelfs tegen gebruikerskrassen. De unieke coating heeft bovendien een hydrofobische werking, hiermee wordt het oppervlak extreem waterafstotend en krijgt het een zogenoemde zelfreinigende werking. Naast deze revolutionaire eigenschappen, geeft de Mayvinci coating ook een parelachtige en intense glans, hiermee ziet alles wat behandeld is met deze unieke coating er blijvend stralend uit.

Meer informatie over exclusieve coating?

Wij geven u graag advies op maat over de verschillende mogelijkheden. Neem contact op voor een persoonlijke afspraak of voorstel.

Contact opnemen

>Exclusieve coating

Wij helpen u graag verder

neem contact op