035 - 208 06 30

Exclusieve coating

Blingking is het adres voor het coaten van uw auto, motor, boot, vliegtuig of truck. Wij zijn volledig gespecialiseerd in het verwerken van duurzame keramische glascoating. Het werken met onze exclusieve glascoating mag uitsluitend gebeuren door hiertoe opgeleide professionals. Met een zeer intensief en streng opleidingstraject, waarborgt Blingking haar kwaliteit en garandeert ze uitsluitend een perfect resultaat. 

De hoogst haalbare kwaliteit en perfectie, dat is waar Blingking voor staat. Wij zijn dan ook vereerd dat wij als één van de weinige bedrijven in Nederland mogen werken met deze revolutionaire glascoating. U kunt eens vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor bijvoorbeeld uw auto. Dit kan per e-mail, maar ook telefonisch: 035 - 208 06 30.

Contact opnemen

Wij kunnen nagenoeg ieder gewenst oppervlak tot in detail voor u behandelen met de unieke keramische glascoating. Zo kunnen wij niet alleen het exterieur, maar ook het interieur van uw voertuig, vaartuig of vliegtuig voorzien van de optimale bescherming. Bovendien kunt u bij ons ook terecht voor het onderhoud van de coating, zo zorgen wij ervoor dat u blijvend profiteert van alle bijzondere eigenschappen van deze unieke glascoating. 

bc-03 bc-04 bc-05 bc-06 pd

Meer informatie over exclusieve coating?

Wij geven u graag advies op maat over de verschillende mogelijkheden. Neem contact op voor een persoonlijke afspraak of voorstel.

Contact opnemen

>Exclusieve coating

Wij helpen u graag verder

neem contact op