HomeDienstenLakbeschermingsfolie

Lakbeschermingsfolie

Bent u op zoek naar een sterke beschermingslaag voor uw eigen auto of voor de auto van uw klant? Blingking is gespecialiseerd is het aanbrengen van zowel keramische glascoatings als Paint Protection Films (PPF) op autolakken. Beide geven een schitterend hoogglans resultaat. Blingking is officieel dealer en gecertificeerd ‘factory trained installer’ van XPEL,  de Amerikaanse fabrikant van hoogwaardige steenslag-, lakbeschermings- en windowtint folies.

XPEL Paint Protection Film

Om de waarde van een (exclusieve) auto te behouden is het belangrijk om de lak, bij voorkeur direct bij aflevering, goed te beschermen. Zo blijft deze behouden van steenslag, krassen en andere schade. Ook bestaande lakken die er nog goed uitzien kunnen uiteraard extra bescherming gebruiken. Maak kennis met de geavanceerde Paint Protection Films (PPF) van XPEL, een foliemerk in het hogere segment. De hoogwaardige polyurethane folies van XPEL beschermen autolakken tegen beschadiging veroorzaakt door bijvoorbeeld steenslag, zuren, strooizout, wegvuil, vogelpoep en boomhars. De lakbescherming is volledig transparant en kan naar wens op aparte delen van de auto worden aangebracht. XPEL heeft een garantie van 10 jaar.

Varianten

Blingking levert en monteert de lakbeschermingsfolies “Ultimate Plus” en “Stealth Satin” van XPEL. XPEL is een folie merk met een uitzonderlijke kwaliteit. 


  Een bijzonder duurzame transparante folielaag welke uw autolak tegen de meest extreme omstandigheden zal beschermen. Krassen zullen automatisch verdwijnen onder invloed van warmte, waardoor de auto altijd als nieuw glanst.
     

  Bij uitstek geschikt om zijdeglans of matte lak te beschermen. Ook glanzende lak krijgt door deze folie een matte look. Stealth Satin van XPEL geeft altijd een indrukwekkende satijnen uitstraling.

Voordelen

 • Op maat voorgesneden
  Als exclusief XPEL dealer maakt Blingking gebruik van het speciale XPEL software programma om de lakbeschermingsfolie exact op maat voor te snijden. Hierdoor hoeft de folie niet te worden teruggesneden nadat het op de auto is aangebracht. Zo wordt het risico op beschadigingen voorkomen en past de folie gegarandeerd.
   
 • Unieke zelfherstellende werking bij lichte krasjes
  De Paint Protection Films van XPEL zijn uniek door hun zelfhelende vermogen. Onder invloed van warmte (warm water of zonlicht) trekken fijne krasjes in de folie weer strak, zodat uw auto altijd als nieuw glanst.
   
 • Superieure helderheid
  XPEL levert de beste lakbeschermingsfolie in zijn soort. De lakbeschermingsfolies zijn volledig transparant en kraakhelder op iedere autolak. De originele lak blijft in topconditie, waardoor u de (doorverkoop)waarde van de auto maximaliseert.
   
 • Aparte delen of pakketten
  De lakbescherming van XPEL kan op losse delen van de auto worden aangebracht. U kunt ook kiezen voor een samengesteld pakket. Zo hebt u al een voorkant in PPF vanaf € 1.395,- excl. BTW.
   
 • 10 jaar garantie
  Vervuilde lucht of vogelpoep zullen de folie nooit beschadigen of vergelen. XPEL heeft een garantie van 10 jaar tegen scheuren, peeling, vlekken, vergelen en ontgroening.
   
 • Combineren met keramische coating
  Wist u dat XPEL Ultimate folie uitstekend te combineren is met een beschermende glascoating!

Welke delen wilt u beschermen?

Met XPEL PPF wordt het lakwerk van uw auto optimaal beschermd. U kunt kiezen voor het beschermen van alleen de meest kwetsbare delen van de auto (denk aan de delen die gevoelig zijn voor gebruikerssporen; deurgrepen, koplampen, instap dorpels en de bovenzijde van de achterbumper), de voorkant, de complete auto, noem maar op. Voor alle delen van de auto is op maat gesneden folie verkrijgbaar. 

Custom delen Voorkant Compleet

Prijsindicatie: voorkant v.a. € 1.395,- excl. BTW  (€ 1.687,95 incl.)

Vele autoliefhebbers gingen u voor

Mogen wij u overtuigen met enkele van onze afgeronde projecten? Wellicht helpt dat bij het maken van uw keuze voor de beste vorm van lakbescherming die er bestaat.

Bekijk ons portfolio

Over XPEL

XPEL is een toonaangevende fabrikant (marktleider) van hoogwaardige steenslag-, lakbeschermings- en windowtint folies uit Amerika. Het bedrijf uit Texas concentreert zich exclusief op het ontwikkelen van hoogwaardige en duurzame folies. Alle producten worden door XPEL zelf ontwikkeld en getest, wat terug te zien is in de uitmuntende kwaliteit.

Factory trained installer

Blingking is officieel dealer en gecertificeerd ‘factory trained installer’ van XPEL. Deze erkenning betekent dat wij werken volgens de strikte kwaliteitseisen die XPEL stelt aan haar wrapping- en tintingspecialisten. XPEL ziet erop toe dat alleen de beste bedrijven mogen werken met hun producten, na het doorlopen van hun factory trainingen waarbij streng wordt gelet op diverse kwaliteitseisen zoals werkinzicht, applicatievaardigheden en werkruimte. Blingking is één van de 34 ‘Authorized Installers’ in Nederland en de enige in het Gooi.

 


Bezoek onze studio voor meer informatie

Wij geven u graag advies aangaande de mogelijkheden. U bent van harte welkom bij de studio van Blingking in de Blaricummermeent, zodat wij samen uw auto kunnen bekijken. We bespreken dan uw wensen, uw budget en de mogelijkheden. Neem contact op en maak een afspraak.

Contact opnemen