HomeDienstenKeramische glascoating

Keramische glascoatings

Bent u op zoek naar een sterke beschermingslaag voor uw auto? Blingking is gespecialiseerd in het aanbrengen van zowel keramische coatings als Paint Protection Films (PPF) op autolakken.

Specialistische ervaring met keramische coating

Blingking heeft zich sinds enkele jaren mede toegelegd op het toepassen van duurzame, keramische glascoatings op voer- en vaartuigen.  Onze keramische coating behandelingen gaan verder dan het blote oog waar kan nemen en zijn zeer arbeidsintensief.

Alvorens wij de lak verzegelen met een keramische coating, streven wij er naar elke imperfectie in de lak of het plaatwerk op te nemen en te herstellen. Alleen zo kunnen wij de hoogst haalbare kwaliteit realiseren waar wij om bekend staan. Onze achtergrond in lak- en plaatbewerking was de voedingsbodem voor het uitwerken van onze unieke methode. Soms gaan er uren kleien, restylen en polijsten aan de coating vooraf. Deze grondige en toegewijde werkwijze is voor onze klanten de reden om te kiezen voor Blingking.

Kwaliteitsborging

De ongeëvenaarde bescherming die een keramische coating voor uw auto kan bieden, heeft alleen zijn werking wanneer deze uiterst secuur is toegepast op het lak- en glasoppervlak. De eisen die wij stellen aan de ervaring met lak- en plaatwerk zijn uitermate hoog. Onze vakmensen hebben daarbij te allen tijde een intensief opleidingstraject doorlopen bij de producenten van het coatingproduct dat wij toepassen.

Vele autoliefhebbers gingen u voor

Mogen wij u overtuigen met enkele van onze afgeronde projecten? Wellicht helpt dat bij het maken van uw keuze voor de beste vorm van lakbescherming die er bestaat.

Bekijk ons portfolio

Carrosserie keuringsrapport

Een inspectie specifiek gericht op de staat van de carrosserie, is bedoeld om te ontdekken of de autolak origineel of overgespoten is. Kleine schades of lakimperfecties kunnen goed worden beoordeeld. Dit geeft de eigenaar van de auto een duidelijk beeld wat er wel en wat er niet aan lakverzegeling gedaan kan worden.

 


Bezoek onze studio voor meer informatie

Wij geven u graag advies aangaande de mogelijkheden. U bent van harte welkom bij de studio van Blingking in de Blaricummermeent, zodat wij samen uw auto kunnen bekijken. We bespreken dan uw wensen, uw budget en de mogelijkheden. Neem contact op en maak een afspraak. 

Let op! Onze agenda voor het aanbrengen van alle vormen van lakverzegeling zit voor komend jaar vol! 

 

Contact opnemen