HomeDiensten

Exclusieve autoverzorging in het Gooi

Blingking in Blaricum is dé specialist in exclusieve autoverzorging in het Gooi. Met ruim twintig jaar aan ervaring in automotive, zijn wij de beste keuze voor lakherstel en lakbescherming van uw auto. Of u een nieuwe auto of een tweedehands auto heeft, een jongtimer of een oldtimer, bij ons staat kwaliteit voorop. Wij streven altijd naar het beste resultaat.

Juiste exclusieve autoverzorging voor uw auto in het Gooi

Voor de exclusieve autoverzorging van uw auto in het Gooi zijn wij gespecialiseerd in verschillende soorten herstel en bescherming. Denkt u bij lakherstel aan:

Voor het verzegelen van leer, velgen, plastic en glas kunt u ook bij ons terecht. Daarnaast doen wij aan verschillende manieren van lakverzegeling. Hieronder valt onder andere:

Wij werken alleen met professionele tools en producten voor de exclusieve autoverzorging van uw auto in het Gooi. Dit zijn onder andere artikelen zoals:

  • Polijstmachines
  • Glascoatings
  • Detailproducten en waxen
  • Lakbeschermingsfolie

U vindt de bijbehorende onderhoudsproducten in onze studio en onze webshop. Laat uw voertuig met een gerust hart bij ons achter. Dit kan door onze videobewaking, een hoogwaardig alarmsysteem en 24 uursbeveiliging. Zodra er een alarm afgaat, komt er bij de meldkamer een melding binnen. Zo blijven alle auto’s veilig in onze studio aanwezig.

Vele autoliefhebbers gingen u voor

Mogen wij u overtuigen met enkele van onze afgeronde projecten? Wellicht helpt dat bij het maken van uw keuze voor de beste vorm van lakbescherming die er bestaat.

Bekijk ons portfolio

Bel ons voor professionele verzorging van uw auto

Het herstel en/of de bescherming van uw autolak is een investering die zorgt voor het behoud van de waarde van uw auto. Voor autoliefhebbers is een dergelijke investering heel waardevol. Kom erachter hoeveel uw gewenste behandeling kost en bel naar 035 - 208 06 30. Samen brengen we in Blaricum een aantal zaken in kaart en bespreken wij uw wensen. Maak direct een afspraak. Let op! Onze agenda voor het aanbrengen van alle vormen van lakverzegeling zit voor komend jaar vol!