035 - 208 06 30

Blingking behandeling

Breng uw voertuig, vaartuig of vliegtuig in concoursstaat met een intensieve Blingking behandeling. Wij garanderen u detailing van het hoogste niveau. De combinatie van onze expertise, gebruik van de nieuwste technieken, modernste apparatuur én alleen de allerbeste producten, maken dat wij u een ongeëvenaarde kwaliteit kunnen garanderen. U kunt eens vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor bijvoorbeeld uw auto. Dit kan per e-mail, maar ook telefonisch: 035 - 208 06 30.

Contact opnemen

Deze exclusieve en intensieve detailbehandeling bestaat uit vijf afzonderlijke fasen. 

Intense reiniging - Blingking Inspectie - Blingking Restylen - Blingking Polijsten - Blingking Sealen en Waxen - Blingking

Fase 1: intense reiniging

We starten de Blingking behandeling met een intense reiniging. Hiermee verwijderen we op professionele wijze het meest hardnekkige vuil, terwijl de blanke lak volledig intact blijft.

Voor deze reiniging maken we uitsluitend gebruik van gedemineraliseerd water, op deze manier weten we zeker dat we met schoon en puur water reinigen. Ook gebruiken we altijd twee wasemmers die beide voorzien zijn van een Grit Guard, zodat het wasgerei en het waswater schoon blijft tijdens de reiniging. Daarbij werken we alleen met superzachte washandschoenen, speciale borsteltjes en detailkwastjes voor het allerbeste resultaat.

De intense reiniging start met een shampoo voorzien van citrus extract. Dit extract haalt oppervlakkig vuil uit de poriën van de blanke lak. We verhogen de intensiteit van de reiniging door het verwijderen van vliegroest met behulp van een ijzeroxide oplossing. Vervolgens dringen we door tot het meest hardnekkige vuil zoals boomharst, straatvuil, teer en remstof door de lak te kleien.

Zelfs de meest onbereikbare plekjes worden tijdens de intense reiniging zorgvuldig schoongemaakt. Indien nodig demonteren we zelfs onderdelen, zodat we écht overal bij kunnen.

Met een intense reiniging maken we de poriën van de blanke lak volledig schoon. Want hoe schoner de poriën, hoe dieper de glans na afloop van de behandeling zal zijn. De intense reiniging is hiermee bepalend voor het eindresultaat van de Blingking behandeling.

Fase 2: inspectie

Door de intense reiniging van fase 1 worden alle imperfecties blootgelegd. Sommige met het oog zichtbaar, anderen alleen voelbaar. Op basis van onze expertise en ervaring leveren we een maatwerk inspectie van de basisstaat.

Hierin wordt onder andere de dikte van de lak gemeten, de egalisatie van de laklaag beoordeeld en de conditie van de lak onder de loep genomen met een geavanceerde lichtmeting.

Doordat we alles met de hand afgaan en controleren, kunnen we u een gedegen advies geven over hoe we de kwaliteit van het exterieur kunnen perfectioneren. Na afloop van de inspectie gaan we dan ook graag opnieuw met u de dialoog aan. We bespreken onze bevindingen en geven u advies op maat over de mogelijkheden die de volgende fasen van de Blingking behandeling u bieden.

Fase 3: restyling

Op basis van de dialoog die we aan het eind van fase 2 met u hebben gevoerd, wordt er indien nodig overgegaan tot restyling.

Blingking beschikt over een aparte restyling afdeling, genaamd EVM Restyling. Hier vindt u alle expertise voor het vakkundig herstellen van oneffenheden zoals deukjes, steenslagschade en kleine krasjes.

Fase 4: polijsten

Om de lak weer in topconditie te krijgen, gaan we in de vierde fase over tot polijsten. Het polijsten van de laklaag gebeurt vaak in drie stappen. De eerste stap is het verwijderen van zogenoemde swirls ofwel waskrassen. Dit gaat om een relatief grove slijping van de lak. De tweede stap betreft een verfijning van de eerste stap. Hiermee wordt de grove slijping van de lak uit de eerste stap opgevolgd door een verfijndere slijping. Stap drie betreft het uiteindelijke polijsten van de lak tot perfecte hoogglans.

Het polijsten van de laklaag komt zeer nauw. De snelheid van de machine en de dikte van de lak zijn zeer belangrijke factoren waarmee zorgvuldig rekening moet worden gehouden. Bij ons kunt u uitsluitend terecht voor kwaliteitswerk, dit betekent dat wij de tijd nemen voor het polijsten, we stoppen pas wanneer we het maximaal haalbare resultaat hebben bereikt.

Na afloop van fase 4 gaan wij graag opnieuw met u de dialoog aan. Wij bieden tal van mogelijkheden wanneer het gaat om het sealen, waxen of coaten. Wij adviseren u graag over de meest duurzame oplossingen die het beste resultaat geven.

Fase 5: sealen en waxen

De Blingking behandeling wordt afgesloten met een nabehandeling. Op basis van uw wensen bieden wij u in deze fase verschillende mogelijkheden. Zo kunnen we uw metallic lak met een pop flake versterken. Kunnen we uw ramen behandelen, zodat weersomstandigheden uw zicht niet meer zullen belemmeren en kunnen we zelfs onderdelen sealen zodat vuil niet meer hecht.

Daarnaast bieden we ook extra mogelijkheden, zoals het spuiten van de remklauwen of het tinten van ramen. Kortom, uw wens is onze uitdaging.

Extra fase: interieur

Wanneer gewenst kan Blingking ook het volledige interieur reinigen, behandelen en beschermen. Van het shamporellen van de witte stiksels van uw bekleding tot aan het coaten van het dashboard. Blingking laat ook het interieur weer stralen. 

Extra fase Interieur - Blingking Extra fase  Reiniging tot de laatste details - Blingking Extra fase remset reiniging_before - Blingking Extra fase remset reiniging_after - Blingking Aflevering - Blingking Behandeling

Intensieve Blingking behandeling

Een Blingking behandeling is er al vanaf € 399,00 met deze behandeling is uw auto is volledig hersteld van alle wasstraatkrassen en hologrammen. Wilt u meer informatie over de intensieve Blingking behandeling? Wij geven u graag advies op maat. 

Wilt u meer informatie over de Blingking behandelingen? Wij geven u graag advies op maat over de verschillende mogelijkheden. Neem contact op voor een persoonlijke afspraak of voorstel.

Contact opnemen

>>Blingking behandeling

Wij helpen u graag verder

neem contact op