035 - 208 06 30

Detailing

Blingking is gespecialiseerd in detailing. Door onze jarenlange ervaring, kennis over lakcondities en onze specialistische detailtechnieken, laten wij uw exclusieve voertuig of vaartuig volledig tot zijn recht komen. Van het voeden, behandelen en sealen van de lak, tot aan het ophalen en beschermen van kunststofdelen. Wij halen uit uw kostbare bezit het allerbeste naar boven. U kunt eens vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor bijvoorbeeld uw auto. Dit kan per e-mail, maar ook telefonisch: 035 - 208 06 30.

Contact opnemen

Blingking is kwaliteit

Omdat Blingking kwaliteit garandeert, werken wij uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige producten. Producten die door ons persoonlijk zijn getest en die hun werking ook op de lange termijn hebben bewezen. Hiermee hebben wij ervaren dat het assortiment van Angelwax alle standaarden overtreft. Angelwax biedt een ongelofelijke duurzaamheid en ongeëvenaarde finish op polish en wax gebied. Blingking werkt daarom uitsluitend met de detailing producten van Angelwax. Door gebruik te maken van deze uitzonderlijke producten kunnen wij u een hoge, duurzame en verfijnde kwaliteit bieden en perfectie garanderen.

Velgen worden met een ijzeroxide oplossing gewassen - Blingking behandeling Intensieve wasbeurt en geen detail wordt gemist - Blingking Extra reiniging d.m.v. clay & Angelwax Uberlube - Blingking Volledige detailing, hier wordt er een sealant gebruikt van Angelwax (Ti22) voor extra pop-flake - Blingking Blingking behandeling - zelfs de kunststof delen worden gereinigd en gevoed door duurzame producten
Angelwax
Angelwax ontwikkelt en produceert ’s werelds beste wax en detailing producten. Alle producten van Angelwax worden in kleine precieze batches met de hand vervaardigd. Angelwax staat zeer nauw verbonden met detailers en blijft continu in ontwikkeling om aan de hoge kwaliteitseisen van professionals te kunnen blijven voldoen. In hun eigen laboratorium doen ze steeds weer onderzoek naar nieuwe ingenieuze producten, waardoor ze keer op keer in staat zijn om de meest prestigieuze detailing producten te ontwikkelen en produceren. 

Blingking behandeling stappenplan

Breng uw voertuig, vaartuig of vliegtuig in concoursstaat met een intensieve Blingking behandeling. Wij garanderen u detailing van het hoogste niveau volgens een structureel stappenplan.

Bekijk het stappenplan

>Detailing

Wij helpen u graag verder

neem contact op