035 - 208 06 30

Veelgestelde vragen

Heeft u een goede vraag?

Stel uw vraag per email en help andere bezoekers ook met uw vraag.

Wat doet precies een blingking behandeling?

Een blingking behandeling is het repareren van was krassen en het ophalen van de glans. Het herstel is een blijvend resultaat mits dat wordt bijgehouden.

Wat kost een Blingking behandeling?

Een Blingking behandeling is er al voor € 399,00*, met deze behandeling is uw auto is volledig hersteld van alle wasstraatkrassen en hologrammen. Wilt u meer informatie over de intensieve Blingking behandeling? Wij geven u graag advies op maat. 

 

Wat is het verschil tussen poetsen en detailen?

Poetsen en detailen lijken niet heel veel van elkaar te verschillen, er zit daadwerkelijk veel verschil in. Het gerenomeerde car cleaning bedrijf wast uw auto en polijst uw auto met zogenaamde fillers, uw auto wordt optisch glansrijk. Na een paar wasbeurten worden de fillers verdund en komen er swirls in zicht. Detailen is het strippen van alle vuil voordat er wordt gepolijst. Het polijsten gebeurt zonder fillers en meestal in 3 stadiums in diverse fijnheiden. Kortom is het een restauratie van uw lak.

Is polijsten schadelijk voor de laklaag?

Polijsten is niet schadelijk voor uw lak, de marge is vanuit de fabriek is al mee berekend op een slijtage. Echter is het altijd van belang om een dialoog te stellen met een lakdikte meeting.

Waarom waxen?

Wax geeft uw lak een duurzamere bescherming (niet te vergelijken met een wasstraatwax) dit komt door de hechting en de laagdikte. De voordelen lopen per wax uit één, u kunt in onze detailstudio een uitgebreid advies inwinnen.

Hoelang blijft een wax zitten?

Wax is er in vele varianten, de ene wax geeft een duurzaamheid de andere een hoogglans. U bent van harte welkom in onze detailstudio voor een vrijlijvend wax advies.

Ik heb gehoord over coaten van de lak en veel verkrijgbare merken, waarom kies ik voor Mayvinci?

Mayvinci is op gebouwd uit Siliciumcarbide  (SI-02) een natuurlijke mineraal die de sleutel geeft aan de hardheid van het product. De hoeveelheid en samenstelling van organisch materiaal zorgen voor de exclusieve eigenschappen van Mayvinci.

Hoe groot mag een parkeerdeukje zijn om te kunnen herstellen zonder overspuiten?

De grote van een deuk is vaak afhankelijk van de setting van de deuk. Maar de meest gangbare deukjes zijn met een maximaal van 6 cm en geen scherpe punt erin goed te herstellen.

Wat kost een deukje herstellen?

Een portierdeukje kunt u al vanaf € 90,75 laten restylen zonder dat overspuiten nodig is. Met het genoemde tarief mogen de deukjes niet groter zijn dan een twee-euro-muntstuk. Wilt u meer informatie over uitdeuken zonder spuiten? Wij geven u graag advies op maat over de verschillende restyling mogelijkheden.

 

Staat uw vraag er niet tussen?

Neem dan gerust contact met ons op! Wij geven u graag advies op maat over de verschillende mogelijkheden.

Contact opnemen

>>Veelgestelde vragen

Wij helpen u graag verder

neem contact op