035 - 208 06 30

Advies

Blingking werkt vanuit passie voor exclusieve voertuigen, vaartuigen en vliegtuigen. Wij begrijpen dat uw kostbare bezit méér is dan een vervoermiddel. Het is uw trots, hetgeen waar u zorg voor draagt en in de best mogelijke conditie wilt brengen en houden. U kunt eens vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor bijvoorbeeld uw auto. Dit kan per e-mail, maar ook telefonisch: 035 - 208 06 30.

Contact opnemen

Maatwerk voor elke klus

Ieder verzoek is anders, iedere lak is bijzonder, iedere wens is uniek en iedere oppervlak heeft een exclusieve behandeling nodig. Wij werken vanuit kennis, ervaring en pure passie voor het vak. We gaan ieder detail met de hand af, we hebben oog voor perfectie en streven naar niet minder dan dat. Om dit te kunnen behalen, nemen we de tijd om het beste eindresultaat te bewerkstelligen, sterker nog, we stoppen pas wanneer we het maximaal haalbare resultaat hebben behaald.

Wassen en drogen voor een dialoog vast te stellen - Blingking Onderzoeken naar het verleden en gebruik - Blingking swirls inspectie voor advies - Blingking Ook kunststof delen zijn zeer kwetsbaar voor krasjes! voorkom dit door vroegtijdig uw bezit te beschermen - Blingking lak conditie inspectie voor het juiste advies - Blinking

Wanneer u kiest voor Blingking, dan kiest u van het begin tot het eind voor kwaliteit. Wij gaan graag met u de dialoog aan om al uw wensen te bespreken. In ons advies streven we dan ook altijd naar duurzaamheid, wij geven u uitsluitend mogelijkheden die ook op de lange termijn een kwalitatieve oplossing bieden.

Blingking adviesgesprek

Wilt u weten wat Blingking voor u kan betekenen? Wij geven u graag advies op maat over hoe u uw exclusieve voertuig, vaartuig of vliegtuig in de best mogelijke conditie brengt en houdt. Neem contact op voor een persoonlijke afspraak of voorstel.

Contact opnemen

>>Advies

Wij helpen u graag verder

neem contact op