HomeAuto detailing het Gooi

Auto detailing in het Gooi

  • ✔ Oog voor detail
  • ✔ Exclusieve autoverzorging
  • ✔ Uitdeuken zonder spuiten

Auto detailing is een van de diensten die wij aanbieden in het Gooi. De detailing van uw auto kan bij ons in Blaricum gebeuren aan zowel het exterieur als het interieur van uw voertuig uit de omgeving van Eemnes, Hilversum en Laren. Wij pakken onder andere de lak aan, waardoor uw auto na de behandeling weer glanst zoals u gewend bent.

Meer van ons bekijken?

Bekijk onze diensten

Waarom uw auto de detailing van ons team in het Gooi verdient

Met ons oog voor detail voeren wij car detailing professioneel en deskundig uit in onze studio in Blaricum (het Gooi), voor auto’s uit onder andere Laren, Eemnes en Hilversum. Zodra uw auto uit het Gooi bij ons komt, bekijken wij welke behandeling voor de detailing geschikt is. Voordat wij beginnen aan de car detailing van uw auto uit bijvoorbeeld Laren, Hilversum of Eemnes, deuken wij uw auto uit als dit nodig is. Zo herstellen wij in Blaricum tijdens de detailing van uw auto direct allerlei imperfecties die overblijven na het uitdeuken. Wij zijn deskundig in exclusieve autoverzorging, dus lakherstel en uitdeuken zijn diensten die wij professioneel uitvoeren bij uw auto, naast de detailing ervan in het Gooi.

Bel nu 035 - 208 06 30

Onze andere soorten autobehandelingen

Naast car detailing zijn er meer werkzaamheden die ons team uitvoert in het Gooi. Zo kunt u bij ons terecht voor vele werkzaamheden aan uw auto. Het is fijn dat dit bij ons in de studio kan, want dan rijdt u niet telkens van het ene naar het andere bedrijf. Overweeg, naast de detailing van uw auto uit Laren, Eemnes of Hilversum, ook een van onze andere diensten. Wellicht is een van de volgende behandelingen een goede optie voor uw voertuig:

Het interieur verdient ook de nodige aandacht

Het is fijn als de auto er aan de buitenkant als nieuw uitziet. Daarnaast is het goed om bij de detailing in het Gooi ook het interieur van de auto aan te pakken. Zo ziet uw auto er aan alle kanten schoon en glanzend uit. Neem plaats in uw auto zonder u zorgen te maken over eventuele vlekken in de bekleding. Elke auto verdient extra aandacht. Of u nu een oldtimer heeft of sinds kort rijdt in een nieuwe auto: iedere auto is welkom voor detailing bij ons in Blaricum.

Vele autoliefhebbers gingen u voor

Mogen wij u overtuigen met enkele van onze afgeronde projecten? Wellicht helpt dat bij het maken van uw keuze voor de beste vorm van lakbescherming die er bestaat.

Bekijk ons portfolio

Neem contact met ons op en maak een afspraak

Wij begrijpen dat een keuze voor een behandeling lastig is. Bel met ons team via 035 - 208 06 30. Een van de werknemers van Blingking uit het Gooi denkt graag met u mee over de juiste manier van car detailing. Maak eenvoudig telefonisch een afspraak en wij nemen de auto met toewijding onder handen.